ГOДИШЊA СКУПШTИНA СИНДИКATA MEДИЦИНСКИХ СEСTAРA И TEХНИЧAРA СРБИJE

Godišnja skupština SMSTS održana je na Tari u hotelu „Omorika“ od 10.11.2023.-12.11.2023. godine sa izuzetno aktivnim učešćem prisutnih delegata.

U radnom delu sednice kojoj je prisustvovalo više od 120 delegata, predsednik SMSTS Goran Jovanović je izvestio o aktivnostima i pokrenutim inicijativama SMSTS i predstavio plan rada za naredni period sa naglaskom na intenziviranju zahteva za rešavanje definisanih i prepoznatih delova prisutne problematike.

Izveštaj predsednika SMSTS Gorana Jovanovića i izveštaj Nadzornog odbora SMSTS su jednoglasno podržani, a diskusiju koja se otvorila nakon izveštaja, dodatno je uveličalo i dalo konstruktivni ton, obraćanje osnivača SMSTS i dugogodišnjeg rukovodioca u nizu godina od organizovanja SMSTS Dragice Dašić.

Zaključak je da se intenziviranim aktivnostima iskaže i sveopšta spremnost medicinskih sestara i tehničara Srbije da ujedinjeni nastave sa borbom na rešavanju aktuelne problematike.

U drugom danu, organizovan je izlet do Višegrada koji je protekao u dobrom raspoloženju, za pamćenje, do novih uspomena.

Повезане вести