РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА СИНДИКАТА МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА И ТЕХНИЧАРА СРБИЈЕ

Редовна годишња скупштина Синдиката медицинских сестара и техничара Србије одржана је у Врњачкој бањи од 23.09.2022.-25.09.2022. и у тематско садржајним данима, са изузетно активним учешћем присутних делегата.

Активности синдиката у претходних 20 јубиларних година постојања, презентовала је оснивач и дугогодишњи руководилац Синдиката медицинских сестара и техничара Србије, Драгица Дашић. О значају постојања и потреби организовања синдиката, известио је члан председништва Синдиката медицинских сестара и техничара Србије, Витомир Нинић. Кроз анкетно истраживање издвојени су затечени проблеми који оптерећују професију медицинских сестара и техничара Србије. Све поменуте активности, биле су садржане у првом радном дану Трибине.

У другом радном дану, извештај о раду руководства Синдиката медицинских сестара и техничара Србије у протеклој години, представио је председник Синдиката медицинских сестара и техничара Србије, Горан Јовановић и заједно са свим темама подстакао изузетну дискусију која је конструктивним предлозима упутила на неке нове правце и начине приступања решавању дугогодишњих проблема, кроз захтеве и иницијативе.

Повезане вести